Project and Portfolio Management User Discussions
cancel

User loading via XML not working in PPM 8.02

Highlighted
Deepak Bhattad Absent Member.
Absent Member.

User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

I m using the Excel Plugin for PPM Version 7.0 SP3 to create XML file and try loading it into PPM V8.02.

 

For some reason the laoding works for our Dev environment but is failing for our QA region.

 

We get the attached error in the QA region:

  

When I look into the database I see that the user is created in KNTA_USERS table but the resource details like Role , Category and resource pool information do not get loaded.
 
Any ideas / suggestions.
 
Regards,

33 REPLIES
Absent Member.. AlexSavencu Absent Member..
Absent Member..

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

when uploading resources, referenced data like Role, Resource Category and Resource Pool must be loaded to the system prior to the user information.

 

check the following:

- are the Roles and Resource Pools already created?

- is the validation for Resource Category containing proper information?

- is there a 1-to-1 match between the referenced data and the user data you are trying to load?

 

cheers

alex


--remember to kudos people who helped solve your problem
Deepak Bhattad Absent Member.
Absent Member.

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

I did check with all the suggestions mentioned above but found no issues.

 

Another interesting fact is that the loading worked both in Dev and prodcution but failed in QA.

 

One important point to note here (which I think may be important) is that recently our QA database was refreshed with production data.

 

Not sure if there is something to do with this refresh.

 

Regards,

Absent Member.. Raka_1 Absent Member..
Absent Member..

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Which Add-in u r using.... there is higher version of Add-In 7.1 SP3 available..... If you share ur email id I can sen you that.

Established Member.. Utkarsh_Mishra
Established Member..

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

For PPM 8.02 there is separate Excel Plug-in; the issue might be due to compatibility, as you are using version 7.0 plugin.
Cheers..
Utkarsh Mishra

-- Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)
PPMRam Absent Member.
Absent Member.

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

Could you please send PPM 8.02 XML import plugin to private info removed

 

Thanks

Shravan

PPMRam Absent Member.
Absent Member.

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

HI,

 

Could you please send PPM 8.02 XML import plugin to private info removed

 

Thanks,

 Nagesh

Absent Member.. sevcan Absent Member..
Absent Member..

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi,

 

Could you please send PPM 8.03 XML import plugin to private info removed

 

Thanks in advance,

 

Sevcan

Celil Absent Member.
Absent Member.

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Nagesh, Shravan, Sevcan,

 

If you kudos me, I will send you XML importer.

Hi Sevcan, I'm old PPM solution architect at 4S.

Hi PPMram, please do not flood forum.

 

Regards

Celil

Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
Deepak Bhattad Absent Member.
Absent Member.

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Celil,

 

I have Kudos you. Could you please share the importer for PPM 8.00 SP2 to private info removed

 

Absent Member.. AlexSavencu Absent Member..
Absent Member..

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Merhaba, Celil,

 

1 Kudo from me also. Please fwd the importer to private info removed

 

Thanks and Regards,

Alexandru Savencu


--remember to kudos people who helped solve your problem
Absent Member.. Raka_1 Absent Member..
Absent Member..

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi

 

Can you please fwd me the XML Importer at private info removed

Celil Absent Member.
Absent Member.

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Deepak,
Your mail address got error. I couldn't sent:
Recipient not recognized: private info removed

Hi Alex,
I have just sent you. Are you Turkish ?

Hi Raka_1,
You didn't KUDOS me.

Hi All,
I want to explain my request:
As far as I see, New PPM Forum users do not return PPM professionals answers, they don't give feedback, don't give a thanks and also KUDOS. Here is this topic I would protest against this situation.

Celil

Celil

IT Governance Professional
& PPM Solution Architect
Absent Member.. AlexSavencu Absent Member..
Absent Member..

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hello, Celil,

 

thanks for the add-in - can't wait for the next PPM implementation to try it out.

 

On the other hand, I totally agree with you about the forums users' attitude - they reach the forum with their problems, get the proper answers (sometimes faster than HP Support) and they do not provide the appropriate recognition. Not to mention that some of the users do not even bother to do a basic reading of the product documentation prior to asking the forumers (see examples for upgrade questions: i have 7.5 - do I need to go through 8 to upgrade to 9?)... uuggh.

 

BTW, I am Romanian, but I spent quite some time in Istanbul - awesome city!

 

cheers

alex


--remember to kudos people who helped solve your problem
Absent Member.. Raka_1 Absent Member..
Absent Member..

Re: User loading via XML not working in PPM 8.02

Hi Cecil-

 

I Kudos you..